Mátžná Sparta slutter i en kopp, Jablonec, Liberec og Boleslav fortsette

Den resterende semifinalist utstedte onsdag skarpt mellom Plzen og Teplice at første kamp vant 2: 1.

Pair for semis ved loddtrekning. . Den offisielle betegnelsen på den første duell 29 april og mai 13 for replay

Jablonec – Sparta 2: 0

Sparta siste sesong vant hjemme som mulig. Årets trofé kan glemmes. Og siden det betydelig taper i ligaen, virker det som den vil forbli uten triumf…

kvartfinalen replay brakt en tynn ledelsen 2: 1, der han kom i besittelse. Hun hadde blodløs ytelse, hennes spill var tregt.Som konklusjonen gikk nærmere, forandret hun seg til en kramper.

Det var fortsatt ikke behov for et krasj. I spillet 0: 0 skjøt Krejčí den tomme porten, da Matějovský krysset mål og Řezníček overtok Hrubý og porten hans. Da hadde gjestene ingenting.

“Vi er skuffet, komplikasjonene i å nå våre mål. Et av sesongens mål var Cups forsvar, det var over for oss i dag. Nå må vi raskt bytte til liga linje og kjempe for det, hvis det er mulig, slettet vi kanten av Pilsen og prøvde å forsvare ligatittelen, “sa Sparta trener Vítězslav benk.

Jablonec og Sparta betalte tilbake forrige års pensjon. Teamet til Novák, som gjorde straffen for den dårlige Kováč på Doležal, gjorde det beste av laget.Og så elendig defensiv karakter og sine feil straffet Kopic.

“Det er en stor glede å gå gjennom Sparta, sterkt lag. Jeg må takke guttene, vi følte i andre halvdel at de ønsket mer. Og endelig lyktes, “sa treneren Jaroslav Silhavy Jablonec.

Liberec – Třinec 2: 0

bare er representative for den laveste av konkurranse mellom de åtte hadde før offer beste posisjon fordi den første duellen vant 3: 1. En lang holdt målløse repetisjon tilstand.

Etter 66 minutter vant Palečka Breznaník vakker morgenen og to minutter før slutten mottok Pavelka alternerende prosedyre.Han startet for første gang etter en måned etter skaden.

Liberec avansert takket være et mål scoret på banen laget.

“Trinec ga en beundringsverdig ytelse, taktisk veldig bra. Det første spillet vi jevnlig odflákli, men det var en pause for oss, “sier trener David Vavruška Liberec.

“Det var tydelig at ingen rival ikke hadde råd til å få slå igjen,” sa trener Třinecký Marek Kalivoda.

Young Boleslav – Slovácko 5: 3

Tolv wickets falt i kvart duell Boleslav med Slovácko. To andre ga Boleslav. Selv Slovácko som hevn beviste under halv forhold til 1: 1, men hjemme gradvis økte ledelsen til 4: førsteDeretter sjekket de spillet bra.

Ved semifinalen har de sentrale gutta vært tredje gang de siste fem årene.