Budějovice bandt og lot Hradec lede, som scoret fire mål

Hradec ga ikke motstanderen en sjanse, og takket være Pardubices eget mål og målene til Durdevic scoret Zorvan og Da Silva sin fjerde seier på rad. Øst-bohemene holder tabellen ett poeng foran Budweis og to foran Jihlava. Zizkov derimot fikk fire mål på rad, strakk serien til fem kamper uten seier og droppet til den nest siste plassen. Et øyeblikk senere kunne han returnere ledelsen til Šander, men traff bare streken.Laget fra Sezimovo Usti klarte å score med en favoritt, men fordi det ikke har vunnet seks runder, falt det til siste plassering. bunner takket være seier 1: 0 i Varnsdorf. Gjestene fulgte opp forrige kamp med Sokolov da de scoret sin første seier i sesongen. Brno etter nedstigningen fra den høyeste konkurransen kan fremdeles ikke få den vinnende bølgen.I Pardubice startet Zbrojovka dårlig og samlet etter Kovářs heading allerede i det sjette minutt.

To minutter etter pausen fikk Prosek et rødt rødt kort for en felling på den lekker motstanderen, men Brno brukte et langt maktspill bare for å utligne. i det 49. minutt fortjente Cross. Den samme spilleren i oppsettet traff tverrliggeren.

Tabellen etter en dårlig start på sesongen stiger gradvis Sokolov, som beseiret en nykommer fra Prostejov klart 3: 0 og scoret fullstendig i tre av de fire siste rundene. Liener scoret to mål.

Jihlavas glede etter lang tid, Ústí falt i Znojmo

Lukáš Zoubele og Jiří Klíma bestemte seg for å vinne Jihlava i andre omgang med to mål.Vysočina avsluttet skytingen med to matcher raskt og fikk sin første seier etter to nederlag og to uavgjorte.

På den annen side, den fjerde Ústí nad Labem, som etter å ha vunnet 0: 3 i Znojmo, ikke vant fire kamper og ikke scoret for tredje gang i denne serien.

Takket være målene til Jakub Teplý, Nicolas Hlůže og hans egen målvakt Mark Strada, registrerte de bare sin andre seier i sesongen.