Jablonec – Teplice 2: 1, hjemmespillerne tapte og scoret av venstresiden

Jablonec har vunnet bare en av de seks siste, og i de to siste kampene har han tapt 0: 1. Men denne gangen tok han og hoppet over det fjerde Baník.

Men han var den første til å vinne, kort etter halvdel med et godt skudd fra venstre side av straffefeltet presset gjennom Moulis.

andre mål etter vinterflyttingen fra Sparta. En annen venstrehendt Sobol, som fyrte skarpt etter standarden, avsluttet svingen i det 74. minutt.

“I de to siste kampene fikk vi ros fra alle kanter for en fin forestilling, men vi var uten poeng. Jeg er glad for at vi vant igjen i dag, selv om seieren ikke bare ble født. Jeg må takke spillerne, selv om jeg ikke sier at det var en optimal ytelse.Vi klarte imidlertid å snu kampen, og dette blir også satt pris på, sier Petr Rada-trener fra Jablonec. På grunn av kortstraffen savnet de bestscoreren Hora og andre støtter Ljevakovič med Vondrášek. Og like før kampen tapte de Krob.

I begynnelsen overrasket Teplice imidlertid hjemmefavoritten.

Kort tid etter start fyrte Jablonec Trávník først midt i mål, men i det tredje minuttet hadde hjemmekeeper Hrubý hendene fulle med et direkte spark. Moulise fra sidelinjen.Etter neste hjørne sendte han et presist anrop fra linjen til den 16. Žitný og overgikk Hrubý ved hodelinjen Považanec overgikk målstreken. Lokalbefolkningen begynte å ha overtaket, men da de kom i en lovende situasjon, mislyktes de til slutt. Považanec fyrte fra volley naboen, den festlige skytteren Hübschman bommet på hodet på kloss hold, og selv Hovorka kunne ikke lykkes i en lignende posisjon rundt hjørnet. Trávník hadde størst sjanse før pause, men lobben fra frisparket sparket utenfor. Ve 47.Moulis dyttet gjennom et skudd i første etasje fra 18 meter til den fjerne polen.

Men den ble snart jevnet. Sobol returnerte ballen foran målet seks minutter senere. Den rumenske midtbanespilleren scoret sitt andre konkurransemål etter sin vinter ankomst fra Sparta. Etter et raskt trekk fra høyre mot venstre ga Sobol nesten hjemmelaget et mål. Den ukrainske quarterbacken scoret det første konkurranseskuddet i Jablonec-trøya.Gjestene klarte ikke lenger å svare og tapte 1: 2 med Jablonec for tredje gang på rad.

“Vi viste hva vi hadde. Det er synd at vi i det minste ikke minnet noe om. Vi var ikke langt unna, vi skulle ha holdt oss minst 15 minutter etter målet vårt. Rett etter oppgjøret visste jeg at det ville være vanskelig. Det var synd av situasjonen i vårt lederskap at vi ikke skulle ha undervurdert den, sier Stanislav Hejkal, Teplice-treneren. ”Etter oppgjøret kom hjemmelaget inn i spillet, og spesielt fra venstre side fikk vi mye hete. I begge tilfeller er de veldig oververdige spillere som tok avgjørelser i dag. »