Bayern Münchens skadesår da Kingsley Coman tvilte på å møte Liverpool

Coman scoret to ganger for å bringe laget tilbake bakfra før David Alaba scoret en vinner i andre omgang, noe som hjalp Bayern med å redusere gapet til Bundesliga-lederne, Borussia Dortmund, til to poeng.

Men Coman led. en tilsynelatende gjentakelse av en venstre ankelskade dypt inn i skadetiden, som tvang ham til å hinke fra banen. Bayern-treneren Niko Kovac sa til Eurosport: «Vi må se hva som skjedde med Kingsley.Ifølge legene ser det ikke så bra ut for øyeblikket.” Chelseas Callum Hudson-Odoi ba om å være tålmodig til tross for manglende spilletid Les mer

Franskmannen har allerede gjennomgått to operasjoner på ankelen , hvorav den første utelukket ham fra fjorårets verdenscup og den andre etter en gjentakelse på åpningsdagen av inneværende sesong.

Bayern var under 1-0 etter bare 13 sekunder etter Leon Goretzka-eier. mål.Coman gjenopprettet kort tid da han banket inn et innlegg fra Joshua Kimmich i det 17. minutt.

Da Ji Dong-won nettet i det 24. minutt for å gi vertene en 2-1 ledelse, var det første gang Augsburg hadde scoret to mål mot Bayern i en konkurransedyktig kamp.

Robert Lewandowski, som trengte ett mål for å utligne Claudio Pizarros 194 mål som ligaens utenlandske toppscorer gjennom tidene, headet videre til tverrliggeren, men det var igjen kantspilleren. Coman som kom til unnsetning etter pause for å utligne nok en gang.

Bayerns comeback var komplett da Alaba skjøt inn fra en stram vinkel i det 53. minutt, selv om Coman nesten fullførte et hat-trick i det 73. minutt da Augsburg-keeperen, Gregor Kobel, gjorde det bra i å vippe headingen over stanga.

Bayererne ligger på andreplass på 48 poeng med Dortmund på 50 på reise til bunnklubben, Nürnberg, på mandag. The Fiver: registrer deg og få vår daglige fotball-e-post.

Serie A-lederne, Juventus, gjorde et lett arbeid av Frosinone, sc. to ganger i løpet av de første 20 minuttene på vei mot en 3-0-seier over den nedrykkstruede siden.

Paulo Dybala skjøt Juventus foran etter seks minutter med et skudd fra kanten av sekstenmeteren og forsvarer Leonardo Bonucci, som kom tilbake fra skade, la til den andre 11 minutter senere.

Cristiano Ronaldo kom på notene med sitt 19. ligamål for sesongen da han feide inn Mario Mandzukics pasning i det 63. minutt. av Ashley Cole Les mer

Juventus, som besøker Atlético Madrid i Champions League på onsdag, gikk 14 poeng foran Napoli på andreplass når de jakter på en åttende tittel på rad.

Nabil Fekir tjente Lyon til en 2-1 hjemmeseier mot Guingamp da de befestet tredjeplassen i Ligue 1 før Champions League-oppgjøret mot Barcelona.

Fekir slo til i det 35. minutt, etter at Felix Eboa Eboa hadde kansellert Martin Terriers åpner, for å sette Lyon på 46 poeng etter 25 kamper.

Lyon, som er vert for Barcelona i sin Champions Leagu 16. siste etappe på tirsdag, etter Lille med tre poeng etter å ha spilt en kamp til.

Paris St Germain, ledere på 59 poeng på 22 kamper, reiser til St Etienne på fjerdeplass søndag.